30/6 - Maybe it's just me ,

but sometimes it's impossible...

Kan inte somna. Men jag lider inte så mycket av de. Skall jag va ärlig så funderar jag på att gå ut och gå. Har fönstret öppet, så jag känner hur gott det luktar ute. Plus att fåglarna kvittrar :) Kanske skall ta en hund och gå en promenad helt enkelt.
Eller skall jag bara helt enkelt gå och lägga mej, med tanke på att jag skall in till stan med Karolina i morgon. Men de är så mysigt dehär :) Urch va jag tycker om de!! <3

aja, Idag vakna jag av att pappa kom in och prata massa med mej. Eftersom jag halfsov, drömde. Så kommer jag inte ihåg skilnaden på va han sa och va jag drömde. Jag tycker det är lite läskigt.
När alla hade åkt in till stan gick jag upp och åt frukost. Gick upp och satte mej framför tvn och höll på att somna. Sen gick jag ner och börja på en sockerkaka, ringde Karolina medans jag knäckte äggen och sa att hon kunde komma och hjälpa mej :P Haha, hon kom hit och vi gjorde en Sokerkaka :P
Sen cykla vi hem till henne och plocka jordgubbar :) När vi va klara med de, kommer jag inte riktigt ihåg va vi gjorde.. Vi typ va bara inne i deras hus. Jag såg på tv, hon satt och läste tidninge, jag satt vi datan, hon vid andra datan, jag vid tvn, hon gjorde mat :P haha. Ganska härligt om jag får säga de själv :)
Cykla hem vid typ sju. Ropa som fan, men de va ingen som svara. Så jag börja göra mat, rinde till pappa. Haha, så börjar de ringa uppe och jag gick upp och kolla. Då låg pappa och sov. Han måste ha sovit jävligt djupt som inte vakna när jag skrek och skulle höra om nån va hemma xD.
De visade sig att pappa höll på med nått vildsvins kött som vi åt sän. Va jätte jätte gott.
Sen har de inte hänst så mycket mer. Jag har suttit här hela kvällen.
Fast nu kanske man kan börja kalla de morgon..

RSS 2.0